Over ons

Exsist is dé full-service inkoopspecialist voor interventies. Wij vormen de spil tussen arbodiensten, gespecialiseerde organisaties in verzuim en casemanagement, werkgevers, interventie-aanbieders en verzekeraars. Wij nemen u al het werk uit handen. Wij selecteren voor u het beste aanbod uit de markt, regelen het papierwerk en waar mogelijk de financiering.

Nederland beschikt over een bovengemiddeld goede gezondheidszorg. Dat geldt ook voor arbeid gerelateerde zorg. Het aanbod is enorm. Maar hoe vind je nu de meest geschikte specialist voor die ene zieke werknemer? In bepaalde gevallen is   een maatwerkoplossing nodig. Dan organiseren wij dat. En we checken steeds dat alles voldoet aan de wet- en regelgeving.  

Ook is snelheid en een marktconform tarief gewenst. Daarnaast onderzoeken wij of de inkomensverzekeraar wil bijdragen in de kosten van de interventie. Als dat het geval is, dan regelen wij ook dit traject, zowel financieel als administratief.

 

Onze professionals

Zelf op zoek gaan naar een passend aanbod is de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. Gelukkig kunnen de mensen van Exsist u dit werk uit handen nemen. Zij selecteren voor u het beste aanbod uit de markt, regelen het papierwerk en waar mogelijk de financiering.

 

Onderdeel van de Heilbron Groep

Exsist is onderdeel van de Heilbron Groep. Exsist ondersteunt haar zusterbedrijven, zoals De Verzuimeconoom, Upiva en Mandaat Assuradeuren, bij hun werkzaamheden. Daarnaast bedienen wij ook arbodiensten en werkgevers zonder een verdere relatie met de Heilbron Groep.

Overweegt u de inkoop van interventies van uw arbodienst ook via Exsist te laten verlopen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0314 - 216 900 of via info@exsist.nl. Wij werken voor meerdere arbodiensten. Hoe groter dit netwerk is, hoe groter onze gezamenlijke inkoopkracht is.